Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Wolf kirjoittaa albumia.

 • Julkaistiin lauantaina 08.12.2007.
 • Luettu 1144 kertaa
 • Bändit:

Wolf-bändin logo jäänsininen logo. Logossa lukee "Wolf" kirjoitettuna kuin jääpuikoilla.Wolf-bändin logo

Ruotsin Wolf kertoo piehtaroivansa nyt uuden albumin kanssa. Kiekolle kirjoitetaan uusia biisejä. Ryhmä uutisoikin muutamien mahtavien biisien alkaneen hahmottua, sellaisten, joita yhtye kehtaa ylpeästi kutsua omikseen. Tällä hetkellä tarkkoja tietoja seuraavasta levystä ei vielä ole tarjottavaksi, mutta Wolfin joukot toteavat olevansa jännittyneitä päästessään kirjoittamaan uusia kappaleita ja harjoittelemaan niiden soittamista bänditreeneissä. Tavoitteena on äänittää albumia vuoden 2008 kesällä, mutta tästä paljastetaan tarkempia detaljeja tuonnempana.

Bändi kertoo nauttineensa kuluvavasta vuodesta täysin siemauksin. Kiertueet ja festivaaliesiintymiset ovat olleet Wolf-miehille upeita kokemuksia, joista on uusia faneja ja ystäviäkin saatu.

Bändi värväsi hiljattain basisti Anders “Tornado” Moddin joukon miesvahvuuteen. Metallimusiikki.net uutisoi tapahtuneesta heinäkuussa. Tuolloin paljastui, että ex-basisti Mikael “Tormentor” Godingin viimeiseksi live-esiintymiseksi Wolfin kanssa jäi Headbangers Open Airissa konsertoiminen. Bändi lotkauttaa halunneensa värvätä basistikseen Municipal Waste -yhtyeen Philin, mutta kertoo ettei se onnistunut.

Yhtyeen tuorein pitkäsoitto, nimeltään “The Black Flame” (suom. “Musta Liekki”), äänitettiin göteborgilaisen Studio Fredmanin tiloissa. Kiekko on seuraaja orkesterin vuonna 2004 luomalle “Evil Star” albumille ja se on samalla ensimmäinen, jossa kuullaan rumpali Tobias R Kellgrenin sekä sessio/live-kitaristina toimineen Johannes Losbäckin taiturointia.

“The Black Flame” -albumin kappaleet:

 1. I Will Kill Again
 2. At The Graveyard
 3. Black Magic
 4. The Bite
 5. Make Friends With Your Nightmares
 6. Demon
 7. The Dead
 8. Seize The Night
 9. Steelwinged Savage Reaper
 10. Children Of The Black Flame

Wolf on:

 • Niklas “Viper” Stålvind (laulu ja kitara)
 • Johannes “Axeman” Losbäck (kitara ja taustalaulu)
 • Tobias “Hammershark” Kellgren (rummut)
 • Anders “Tornado” Modd (basso)

Bändi syntyi vuonna 1995, jolloin metallipäät Niklas Stålvind sekä Mikael Goding päättivät muutaman tuopin jälkeen perustaa heavy metal -yhtyeen termin alkuperäisessä tarkoituksessa. Tavoitteena oli soittaa raskasta metallimusiikkia. He värväsivät pian ideariihen jälkeen rumpalikseen Daniel Bergkvistin, jonka jälkeen voidaan luonnehtia Wolf-yksikön virallisesti syntyneen. Esikoisalbumille annettiin nimeksi “Wolf” ja sen kansitaiteen luominen sälytettiin ruotsalaisen kauhutaiteilija Hans Arnoldin harteille. Debyytti ilmestyi vuonna 2000 ja sai hyvän vastaanoton.

Paria vuotta myöhemmin Wolf äänitti “Black Wings” -opuksen. Sen kansitaiteesta vastaa Mercyful Fatellekin töitä tehnyt Thomas Holm. Levy sai julkaisunsa jälkeen mairittelevan vastaanoton, joka vei Wolfin mm. Sweden Rockin ja Saksan Wacken Open Airin lavalle. Yhtye pääsi lisäksi tekemään kiertueen Saxonin kanssa. Tuon jälkeen he hankkivat kitaristi-taustalaulajakseen Johannes Losbäckin ja jatkoivat oitis touhujaan.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 296 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.


getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);})();