Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Wolf: "Legions of Bastards".

 • Julkaistiin lauantaina 05.03.2011.
 • Luettu 1022 kertaa
 • Bändit:

"Legions of Bastards" -albumin etukannessa punaisella värillä maalattu viittakaapu hosuu kirja kädessä liekehtivän demonin takana. Kuvan tausta on viherätäv ja synkkä. Oikeassa yläkulmassa Wolf-logo.Julkaistaan 27.4.2011

Ruotsalainen perinteistä heavy metallia tekevä Wolf tiedottaa julkaisevansa uransa kuudennen studioalbumin huhtikuussa. Century Media Recordsin avustuksella julkaistava “Legions of Bastards” ilmestyy eri maissa eri päivinä, mutta Suomessa, Ruotsissa ja Unkarissa keskiviikkona 27. huhtikuuta. Tiedotteessa Wolfin väki kertoo uuden albumin tuottajana toimineen Pelle Saether ja äänityspaikkana olleen Ruotsin Vasteråsissa sijaitseva Studio Underground. Ohessa näkyvä kansitaide on tälläkin kertaa Thomas Holmin käsialaa. Kannen takana oleva biisimateriaali on bändin mukaan ankaran puurtamisen, hien ja veren tulos: levy on rehellisin ja suoraviivaisin Wolf-albumi tähän mennessä.

Yhtye ei ujostella hehkuttaa uutukaislevyään mahtavaksi albumiksi. Albumin erikoisversio on kappalemäärältään rajoitettu paketti, joka sisältää Japanin-version bonusraidan “6 Steps” albumilta “Ravenous”, sekä Metal Churchin raidasta “Method to Your Madness” tehdyn coverin.

“Legions Of Bastards” -albumin kappaleet:

 1. Vicious Companions
 2. Skull Crusher
 3. Full Moon Possession
 4. Jekyll & Hyde
 5. Absinthe
 6. Tales From The Crypt
 7. Nocturnal Rites
 8. Road To Hell
 9. False Preacher
 10. Hope To Die
 11. K-141 Kursk

Metallibändi kertoi helmikuun lopulla käyttävänsä Tomas Holmia albumin kuvittajana. Helmikuun 27. päivä graafikko oli jo pääosin saanut luomuksensa valmiiksi. Yhtye kertoo olevansa haltioissaan Holmin kanssa yhteistyön tekemisestä, sillä hän pystyy muuntamaan bändin musiikin visuaaliseen muotoon.

Wolf on:

 • Niklas “Viper” Stålvind (laulu ja kitara)
 • Johannes “Axe” Axeman (kitarat ja taustalaulu)
 • Anders “Tornado” Modd (basso)
 • Richard “Raptor” Holmgren (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 133 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.


getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);})();