Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Medeia: Antichristmas.

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.12.2009.
 • Luettu 1685 kertaa
 • Bändit:

Konsta Erolan Tomi Palsan valokuvassa Medeian kokoonpano poseeraa ulkoilmassa sinisen taivaan alla ja vehreän pöpelikön edessä. Kuvan etualalla lippispäinen mies, jolal parta ja musta t-paita. Hänen takanaan vasemmalla koulupukuun sonnustautunut nainen jaKuva: Konsta E. & Tomi P.

Tampereen Medeia johdattaa tällä musiikkivideollaan kuuntelijansa ja katselijansa jossain määrin realistisen joulunvieton tunnelmaan. Death metallia ryskivä ryhmä kutsuu joulusingleään nimellä “Antichristmas”. Se on ladattavissa bändin nettisivuilta ilmaisena MP3- ja WAV-tiedostona. Pirkanmaalaisten nettisivuilta voi myös käydä katsomassa kyseisen musiikkivideon ja lukea sen englanninkieliset sanoitukset. Videoleikkeestä on kiittäminen Janne Putkisaarta, joka toimi sen käsikirjoittajana ja ohjaajana. Musiikkivideon tuotti ja editoi Medeian oma laulaja, Keijo Niinimaa. Metallibändi julkaisi edellisen kerran musiikkia audiovisuaalisessa formaatissa vasta marraskuussa, jolloin Medeian “The Unseen” -musiikkivideo julkaistiin videoleikepalvelu YouTubessa. Edellinen musiikkivideo tarjoaa keikkakuvaa viime vuoden Tuskasta, Nummirockista ja TLY:stä, joissa Medeia kävi vuonna 2008 esiintymässä.

Tämän jouluisen “Antichristmas”-kappaleen voi käydä kuuntelemassa bändin virallisten MySpace-sivujen jukeboksista yhdessä useiden muiden biisien kanssa. Humoristista antijoululaulua on ehditty kuunnella tähän mennessä vasta 80 kertaa.

Bändiltä ilmestyi albumi vuoden 2008 syyskuussa Fullsteam Recordsin kautta. Albumi sai nimekseen “Cult”. Se on seuraaja viime vuonna ilmestyneelle EP-levylle “Medeia” ja vuonna 2006 julkaistulle ensimmäiselle studioalbumille “Quantum Holocaust World Domination”. Uusi albumi kävi kääntymässä Suomen virallisella albumilistalla korkeimmillaan 28. sijalla. Medeia työstää nyt uransa järjestyksessä kolmatta pitkäsoittoa julkaistavaksi syksyllä 2010.

“Cult”-albumin kappaleet:

 1. The Lowest Filth
 2. Cold Embrace
 3. Descension
 4. Devouring
 5. Through Sacrifice
 6. Manifestation
 7. The Architect
 8. Made Flesh Again
 9. Unholy Communion
 10. Ceremonial
 11. The Unseen

Medeia on:

 • Keijo Niinimaa (laulu)
 • Samuli Peltola (kitara ja laulu)
 • Laura Dziadulewicz (piano, syntetisaattori ja laulu)
 • Samuli Kuusinen (basso ja laulu)
 • Janne Putkisaari (rummut ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 133 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.