Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

My Dying Bride: The Cry of Mankind.

 • Julkaistiin sunnuntaina 06.01.2008.
 • Luettu 887 kertaa
 • Bändit:

My Dying Bride -bändin jäsenet seisovat rivissä valkoiseen pakkopaitaan puetun miehen takana ja ympärillä. He ovat ulkoilmassa pilvisen taivaan alla ja korven edustalla. Heistä vain pakkopaitamiehellä valkoiset vaatteet, muilla mustat.Englantilaista eliittimetallia

Doom/death metallia soittava My Dying Bride julkaisi aikoinaan Peacevillen/Snapperin kautta ilmestyneellä kokoelma-albumilla, joka on nimeltään “Meisterwerk I”, tämän mahtavan musiikkivideon kappaleestaan “The Cry of Mankind”. Video on 4½ minuuttia kestävä doom- ja goottihenkinen kappale, jonka tarjoama visuaalinen anti viehättää useammankin katselukerran ajan. Biisi on alakuloinen ja hidastempoinen. Se tarjoaa mainioita kitaraosuuksia, jotka paistavat muiden ääniraitojen yläpuolella.

“Meisterwerk I” julkaistiin vuonna 2000. Se sisältää tämän bonusvideon lisäksi demoversion kappaleesta “Symphonaire Infernus et Spera Empyrium” ja tuhdin tukun bändin tunnetumpaa tuotantoa.

Bändi uutisoi viime vuoden joulukuun jo lähes päätyttyä, että se joutuu siirtämään kaavailemansa keikan Espanjassa Atarfe Vega -festivaalissa myöhemmäksi ajankohdaksi. Keikan bändi ensin perui kokonaan, mutta päätti hiljattain yrittää uudelleen. Ryhmä siirtyy Espanjaan esiintymään siellä 8. maaliskuuta.

“Meisterwerk I” -kokoelman kappaleet:

 1. Symphonaire Infernus et Spera Empyrium (demoversio)
 2. The Crown of Sympathy
 3. The Grief of Age
 4. A Kiss to Remember
 5. Grace Unhearing (Portishell mix)
 6. For You
 7. Unreleased Bitterness
 8. Sear Me III
 9. The Cry of Mankind (bonusvideo)

My Dying Bride on:

 • Aaron Stainthorpe (laulu)
 • Andrew Craighan (kitara)
 • Hamish Glencross (kitara)
 • Lena Abé (basso)
 • Dan Mullins (rummut)
 • Sarah Stanton (kosketinsoittimet)

Bändi perustettiin kesällä 1990 Aaronin, Andyn, Calvinin ja Rickin toimesta. He työstivät kuuden kuukauden ajan biisejä yhdessä ja äänittivät sitten niitä legendaariseen asemaan hahmottuneelle “Towards The Sinister” -demolle. Yhtye keskittyi sen jälkeen ensimmäisen 7”-singlensä, nimeltään “God Is Alone”, julkaisemiseen pienen ranskalaisen levy-yhtiön kautta. Single myytiin loppuun odottamattoman nopeasti. Peaceville Records kiinnostui yhtyeen tyylistä ja tarjosi sille pian levytyssopimusta. Sopimus hyväksyttiin ja allekirjoitettiin. MDB:n ja Peacevillen harjoittaman yhteistyön ensimmäinen hedelmä oli EP-kiekko “Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium”. EP:n jälkeen yhtyeeltä ilmestyi esikoisalbumi, jolle annettiin nimeksi “As The Flower Withers”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 208 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.