Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tristania: Equilibrium.

 • Julkaistiin perjantaina 04.01.2008.
 • Luettu 802 kertaa
 • Bändit:

Tristania-bändin mustanpuhuva kokoonpano teollisuusalueella suurten pylväiden, putkien ja muiden viritelmien seassa. Kuvassa keskimmäisenä mustiin pukeutunut nainen, jolla pitkät mustat hiukset. Hänen ympärillään ja takanaan kuusi miestä.Kotoisin Stavanverista

Norjalainen goottihenkisin vaikuttein varustettua metallia soittava Tristania julkaisi neljänneltä albumiltaan, nimeltään “Ashes”, tämän musiikkivideon kappaleesta “Equilibrium”. Albumi julkaistiin jo pari vuotta sitten, tammikuussa 24. päivä vuonna 2005. Se on yksi radikaaleimmista bändin musiikillisen tyylin muuttumisen edustajista. Tässä välissä bändi hylkäsi kuoro-osuudet, oopperamaiset elementit ja laulaja Vibeke Stenen. Nyt kuvioihin astui raskaampi materiaali. “Ashes” äänitettiin huhti-kesäkuussa ja lokakuun 2004 aikana ja julkaistiin sitten Steamhammer/SPV:n kautta.

“Equilibrium” on näyttävä neliminuuttinen musiikkivideo. Se alkaa tyynnyttelevällä mieslaulajan laululla, jonka jälkeen korsettiin kiristetty naisvokalisti pääsee esiintymään edukseen.

Bändi uutisoi viime vuoden helmikuussa, että Vibeke Stene päätti jättää Tristanian voidakseen jatkossa keskittyä koulussa opettajana toimimiseen. Uusi laulaja, italialainen Mariangela Demurtas, julistettiin ryhmän uudeksi laulajaksi lokakuussa -07. Demurtas on aikaisemmin soittanut myös Reel Fictionin ja Alightin joukoissa.

Yhtye kertoi hiljattain kotisivujensa välityksellä olevansa varmistunut esiintyjäksi tämän vuoden Wave-Gotik_Treffen -tapahtumaan. Kyseessä on yksi maailman suurimmista goottifestivaaleista. Se järjestetään Saksan Leipzigissä 9.–12. toukokuuta. Bändi tulee esiintymään näillä näkymin myös oslolaisen Infernoo Festivalin lavalla. Festari järjestetään Rockefeller Music Hallissa 20. maaliskuuta.

“Ashes”-albumin kappaleet:

 1. Libre
 2. Equilibrium
 3. The Wretched
 4. Cure
 5. Circus
 6. Shadowman
 7. The Gate
 8. Endogenesis
 9. Bird

Tristania on:

 • Østen Bergøy (laulu)
 • Mariangela Demurtas (laulu)
 • Anders Høyvik Hidle (kitarat ja murina)
 • Rune Østerhus (basso)
 • Einar Moen (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Kenneth Olsson (rummut)
 • Svein Terje Solvang (kitarat ja murina)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 143 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.