Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

ac/dc

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ac/dc liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ac/dc. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ac/dc liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Heviä tuotemyyntiä

 • Julkaistiin perjantaina 30.01.2015.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4814 kertaa
 • Bändit: , ,

Markkinoinnin merkeissä hevimetallikeikoilla on musiikin lisäksi saatavilla brändien fanituotteita. Keikat ovat hyvä hetki tukea bändiä ostamalla t-paita, jolla voi avoimesti osoittaa arvostustaan bändiä kohtaan.

Paidat ovat perinteisiä mutta samalla yleisiä, joten luovina tyyppeinä metallibändit ovat kuitenkin keksineet paljon tapoja hemmotella fanejaan mitä erikoisemmilla tuotesarjoilla.

Lue koko julkaisu…

Imperial State Electric -kisa käynnissä Facebookissa

Rock Science Finland uutisoi tulevansa lanseeraamaan pelistään suomenkielisen version myöhemmin vuoden 2012 aikana. Pelinälkää tyydyttämään on avattu Facebookissa toimiva Imperial State Electric -kilpailu. Samanniminen rytmiryhmä soittaa Helsingissä, Tavastialla, 25. huhtikuuta uuden "Pop War" -albuminsa kiertueen yhteydessä. Rokkikilpailuun osallistuvat henkilöt voivat voittaa pääsyliput Tavastian keikalle, Rock Science -lautapelin nimikirjoituksilla varustettuna ja mahdollisuus haastaa Imperial State Electric ennen Tavastian keikkaa. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Rock Science Finlandin Facebook-profiilia ja lähettämällä omalla nimikirjoituksella varustetun sähköpostiviestin osoitteeseen finland@rockscience.tv. Viestin otsikoksi pyydetään laittamaan "ISE-kisa".

Lue koko julkaisu…

Rock Science — Vuosisadan rock-peli

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4379 kertaa
 • Bändit: , ,

Kuinka usein olet kaveriporukassa tai baarissa päätynyt väittelemään rockista ja siihen liittyvistä asioista? Kuka julkaisi minkäkin levyn ja minä vuonna? Kehen rokkariin liittyy mitäkin myyttejä? Nyt tietämyksen ei tarvitse enää jäädä väittelyn asteelle, vaan on aika todistaa kuka on todellinen rock-tietäjä ja kuka ei. Rock Science, vuosisadan rock-lautapeli, julkaistaan 9.12.2011. Se onkin täydellinen joululahja jokaiselle rokkarille.

Pelissä 2–6 pelaajaa kisailevat satoihin bändeihin ja albumeihin sekä näiden taustoihin liittyvässä tietämyksessä. Mukana ovat esimerkiksi sellaiset yhtyeet kuin Kiss, Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, Iron Maiden, Motörhead, Guns N’ Roses, Venom, Pearl Jam, Sex Pistols ja The Rolling Stones. Kysymykset kattavatkin kaikki genret klassisesta rockista ja metallista nykypäivän lukuisiin alalajeihin, kuten NWOBHM, thrash metal, glam, grunge ja extreme metal. Eri kategorioihin jakautuvien kysymysten lisäksi pelaajat pääsevät myös hyräilemään tunnettuja rock-kappaleita sekä veikkaamaan toistensa tietämystä. Näin ollen kaikki pelaajat ovat pelissä mukana koko ajan.

Lue koko julkaisu…

Ajankohtaista

Uusin tapahtuma

  Yhteistyöterveiset

  Uusia musiikkivideoita

  Kaikkein luetuimpia
  Juttunostot