Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

id: exorcist

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen id: exorcist liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin id: exorcist. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin id: exorcist liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

ID: Exorcist: Double Cross.

 • Julkaistiin torstaina 14.03.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1445 kertaa
 • Bändit:

Valkoinen taustaväri, jota vasten mustiin pukeutunut ihmishahmo kävelemässä tuulen tuivertamana. Vasemmassa yläkulmassa ID: Exorcist -logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 22.3.2013

Kotkalainen metallipartio ID: Exorcist on lohkaissut ensimmäisen musiikkivideon tulevalta "Paths to Exile" -levyltään. "Double Cross" on nimensä mukaisesti tarina rahasta, ahneudesta ja selkään puukotuksesta. Vaikka ID: Exorcist ei huumoriyhtyeen leimaa kaipaa, yhtyeen videoihin on ripoteltu kunnon annos kymiläistä mustaa huumoria. Video on bändin laulajan Jaakko Mäntymaan käsialaa. "Paths to Exile" julkaistaan 22.3.2013 Inverse Recordsin kautta. Bändin livekunnon voi käydä tarkastamassa levynjulkkarikeikalla Kouvolan House of Rockissa 23.3.

Lue koko julkaisu…

ID: Exorcist: "Paths to Exile"

 • Julkaistiin perjantaina 25.01.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 948 kertaa
 • Bändit:

Valkoinen taustaväri, jota vasten mustiin pukeutunut ihmishahmo kävelemässä tuulen tuivertamana. Vasemmassa yläkulmassa ID: Exorcist -logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 22.3.2013

Kotkalainen ID: Exorcist julkaisee 2. albuminsa "Paths To Exile" maaliskuun 22. päivä Inverse Recordsin kautta. Kun on puhe melodioihin nojaavasta, suoraviivaisesta raskasmetallista, ei Suomen kamaralta ole viime vuosina juuri ihmeempiä kuultu. Diablon Renaissancen ja Pain Confessorin Turmoilin kaltaisten, pelikenttää konkreettisesti pöllyttävien merkkiteosten rinnalle tunkee nyt isännän ottein kotkalainen ID: Exorcist toisella kokopitkällään "Paths to Exile".

Ensi vuonna viisitoista vuotta täyttävä yhtye valaa musiikkinsa perustat esikuviensa Machine Headin, Sepulturan ja Fear Factoryn oppirahojen pohjalta. ID: Exorcist ei kuitenkaan tyydy kopioimaan kuninkailta, vaan kasaa riffivetoisen ryskeen rinnalle tarttuvia, jopa koskettavia melodioita toisensa perään. Härmäläinen melankolia on läsnä kautta linjan, ja tanakasta tuuttauksesta huolimatta myös Swallow The Sunin tai Ghost Brigaden ystävien luulisi menettävän kotkalaisille sydämensä. Yksi avainelementti persoonalliseen yleisilmeeseen ovat koskettimet, joita ei ole tämän tyypin ryskeessä tässä määrin aiemmin kuultu.

Lue koko julkaisu…

ID: Exorcist: "Under a Ton of Ice"

 • Levyarvostelu julkaistiin sunnuntaina 12.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1437 kertaa
 • Bändit:

ID: Exorcistin "Under a Ton of Ice" -albumin etukannessa vaaleanharmaa tausta ja sen oikeassa yläkulmassa lähikuva lumihiutaleesta, jonka yksi sakara on veren punaiseksi värjäämä.Julkaistiin 30.7.2010

Metalcoremaista hevimättöä takova kotimainen ID: Exorcist julkaisi ensimmäisen kokopitkän albuminsa "Under a Ton of Ice" heinäkuun päätteeksi. Vaikka bändi on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998, se on uusi tuttavuus myös allekirjoittaneelle. Vuosien 2001 ja 2005 välissä bändi on kuitenkin ehtinyt julkaista jo viisi EP:tä, eli minialbumia.

Levyn kappaleet ovat vaihtoehtoista metalcorea, johon ei tunnu ensikuuntelulla saavan minkäänlaista otetta. Kitarasoundit ovat mukavan raskaita, mutta vokaalit ovat vastoin hieman totuttua kevyempiä, enemmänkin hardcore-tyylisiä karjuntoja. Melodiset kertsit tuovat kokonaisuutta kappaleisiin, jotka yrityksistä huolimatta jäävät silti melko pliisuksi.

Lue koko julkaisu…

ID: Exorcist: Feed My Bloodstream.

 • Julkaistiin torstaina 26.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1003 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva ID: Exorcistin kokoonpanoon kuuluvista muusikoista, jotka istuvat seinän vierustalla rivissä. Kuvassa taustalla tiiliseinää ja maassa katukiveystä.Kuvassa ID: Exorcist

Kotkalaisen ID: Exorcistin uusimman kokopitkän toinen promovideo kappaleesta "Feed My Bloodstream" on nyt nähtävissä YouTubesta ja suoraan tästä artikkelista. Edellinen tältä bändiltä ilmestynyt video on nyt Oulun musiikkivideofestivaaleilla kisaava "Demon Shaped Phoenix". Nämä kaksi klippiä sisältyvät audioformaatissa heinäkuussa 2010 ilmestyneen "Under a Ton Of Ice" -albumin biisilistalle. Albumin kappalelistalla kuultava "More Life", jota on toistettu myös Kaarle ja Erno Raskaana -ohjelmassa, sekä albumin päättävä biisi "Dirt Requiem" on laskettu kuunneltavaksi ID: Exorcistin omille MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

ID: Exorcist: "Under a Ton Of Ice".

 • Julkaistiin maanantaina 05.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 950 kertaa
 • Bändit:

ID: Exorcistin nimi kuvan alaosassa ja keskellä kuvaa valtava lumihiutale, jonka yksi sakaroista on verinan ja vuotaa verta.Julkaistaan heinäkuussa

Kotkalaisen ID: Exorcistin tulevalta kokopitkältä "Under a Ton Of Ice" –albumilta on nyt julkaistu ensimmäinen kappale julkisen tarkastelun alle. "Feed My Bloodstream" –niminen biisi on nyt kuunneltavissa yhtyeen MySpace–sivuilla osoitteessa www.myspace.com/idexorcist. Samaisen profiilisivun jukeboksista löytyy yhtyeen edellinen "Flatline"–julkaisu kokonaisuudessaan. Varsinainen studioalbumi tullaan julkaisemaan heinäkuussa. Musiikillisesti se on synkempi, aikuistuneempi ja aggressiivisempi. Bändi kertoo levyn möyrivän Sentencedin kylmänkostean haikeuden ja raskaan jenkkityylisen riffijunttaamisen välimaastossa. Uutukaisalbumi on äänitetty, miksattu ja tuotettu ID: Exorcistin omin voimin. Teoksen äänitys- ja miksausvaiheen johdossa puuhaili bändin kitaristi Sami Hauru.

Lue koko julkaisu…

ID: Exorcistilta uutta materiaalia uuden kitaristin voimin.

Sinisävyinen promokuva ID: Exorcist -bändin viisihenkisestä miehistöstä. He seisovat vaaleata taustaa vasten. Osalla pitkät hiukset, keskimmäisellä lippis päässä. Etualalla kyyristelee kalju mies, jolla jonkinlaisia tatuointeja kallossaan. Kuvan reunat röSoittanut vuodesta 2001

Kotkalaisen ID: Exorcistin uusi kitaristi on To/Die/Forissa vaikuttava Antza Talala. Talalalle tekee tilaa perustajajäsen Jyrki Jänkälä. Basson kammessa on niin ikään myös uusi naama, joka tottelee nimeä H. Uusi levy ilmestyy kevättalvella 2008.

On pitkästä aikaa mukava soittaa kunnon mättöä. Kun jätkät soitti ja vähän vihjaili kitaristin pestistä niin totta munassa olin messissä. Tää on T/D/F:n ohella aivan loistava juttu! Äijät on mahtavaa sakkia niin soittajina kuin juhlijoinakin. Eli tärkeimmät asiat on testattu ja homma toimii!, Antza Talala hehkuttaa.

Lue koko julkaisu…

Ajankohtaista

Uusin tapahtuma

Yhteistyöterveiset

Uusia musiikkivideoita

Kaikkein luetuimpia
Juttunostot