Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

kiss

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kiss liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kiss. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kiss liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Heviä tuotemyyntiä

 • Julkaistiin perjantaina 30.01.2015.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 5149 kertaa
 • Bändit: , ,

Markkinoinnin merkeissä hevimetallikeikoilla on musiikin lisäksi saatavilla brändien fanituotteita. Keikat ovat hyvä hetki tukea bändiä ostamalla t-paita, jolla voi avoimesti osoittaa arvostustaan bändiä kohtaan.

Paidat ovat perinteisiä mutta samalla yleisiä, joten luovina tyyppeinä metallibändit ovat kuitenkin keksineet paljon tapoja hemmotella fanejaan mitä erikoisemmilla tuotesarjoilla.

Lue koko julkaisu…

Imperial State Electric -kisa käynnissä Facebookissa

Rock Science Finland uutisoi tulevansa lanseeraamaan pelistään suomenkielisen version myöhemmin vuoden 2012 aikana. Pelinälkää tyydyttämään on avattu Facebookissa toimiva Imperial State Electric -kilpailu. Samanniminen rytmiryhmä soittaa Helsingissä, Tavastialla, 25. huhtikuuta uuden "Pop War" -albuminsa kiertueen yhteydessä. Rokkikilpailuun osallistuvat henkilöt voivat voittaa pääsyliput Tavastian keikalle, Rock Science -lautapelin nimikirjoituksilla varustettuna ja mahdollisuus haastaa Imperial State Electric ennen Tavastian keikkaa. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Rock Science Finlandin Facebook-profiilia ja lähettämällä omalla nimikirjoituksella varustetun sähköpostiviestin osoitteeseen finland@rockscience.tv. Viestin otsikoksi pyydetään laittamaan "ISE-kisa".

Lue koko julkaisu…

Rock Science — Vuosisadan rock-peli

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4444 kertaa
 • Bändit: , ,

Kuinka usein olet kaveriporukassa tai baarissa päätynyt väittelemään rockista ja siihen liittyvistä asioista? Kuka julkaisi minkäkin levyn ja minä vuonna? Kehen rokkariin liittyy mitäkin myyttejä? Nyt tietämyksen ei tarvitse enää jäädä väittelyn asteelle, vaan on aika todistaa kuka on todellinen rock-tietäjä ja kuka ei. Rock Science, vuosisadan rock-lautapeli, julkaistaan 9.12.2011. Se onkin täydellinen joululahja jokaiselle rokkarille.

Pelissä 2–6 pelaajaa kisailevat satoihin bändeihin ja albumeihin sekä näiden taustoihin liittyvässä tietämyksessä. Mukana ovat esimerkiksi sellaiset yhtyeet kuin Kiss, Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, Iron Maiden, Motörhead, Guns N’ Roses, Venom, Pearl Jam, Sex Pistols ja The Rolling Stones. Kysymykset kattavatkin kaikki genret klassisesta rockista ja metallista nykypäivän lukuisiin alalajeihin, kuten NWOBHM, thrash metal, glam, grunge ja extreme metal. Eri kategorioihin jakautuvien kysymysten lisäksi pelaajat pääsevät myös hyräilemään tunnettuja rock-kappaleita sekä veikkaamaan toistensa tietämystä. Näin ollen kaikki pelaajat ovat pelissä mukana koko ajan.

Lue koko julkaisu…

Kiss Sauna Open Airissa 10.6.2010!

 • Julkaistiin perjantaina 18.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Kiss-yhtyeen kolme jäsentä poseeraa Sauna Open Airin esiintymislavalla.Kuva: Jouni Kautto

Kiss, eräs maailman visuaalisesti hienoimmista keikkabändeistä, toi mahtavan Sonic Boom over Europe -kiertueensa Suomenkin kamaralle. Yhtye esiintyi torstaina 10. kesäkuuta Sauna Open Air -metallifestivaalissa. Konserttipäivä keräsi Tampereen Eteläpuistoon korkeahkosta lipunhinnasta huolimatta, ja ehkä loistavan sään avustuksella, yli 12 000 katsojaa. Suljetulle parkkialueelle paikoitetut viisi rekka-autoa, ja edellisvuosista kaksinkertaiseen korkeuteen kohoava lavarakennelma, antoivat odottaa jotain Suomen kesäfestareilla ennen näkemätöntä. Jo alkuillasta lavan eteen pakkautui sankka joukko osin itsekin kasvonsa maalanneita festarikävijöitä. Illan kuluessa väkijoukko vain tiivistyi. Sitten koitti H-hetki, illan ja yksi koko kesän odotetuimmista hetkistä, jolloin uskomattoman hieno äänimaailma ja lavan pyrotekniikka jyrähtivät. Matka Kiss-maailmaan sai alkaa.

Lue koko julkaisu…

KISS Suomeen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 20.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2422 kertaa
 • Bändit:

Vuodesta 1973 lähtien toiminut yhdysvaltalainen hiusmetallin suurmestari KISS (www.kissonline.com) tulee tekemään viitisen keikkaa tänne Skandinaviaan touko-kesäkuun taitteessa. Kiertue sisältää esiintymisen Helsingin Hartwall-areena, jossa bändi esiintyy 28.5. Bändin kattava kiertuerypäs tulee täydentymään lähiaikoina, mutta uusia esiintymisiä Suomen rajojen sisälle tuskin tulee lähiaikoina.

Edellisen kerran KISS kävi kääntymässä Suomessa vuonna 1999, jolloin se esiintyi 26. helmikuuta helsinkiläisen Hartwall-areenan lavalla. Areenalle mahtuu konserttia varten jopa 12 000-15 000 henkeä. Paikalla on vuosien varrella konsertoinut muitakin rokkimaailman suuria nimiä, kuten Ozzy Osbourne, Rammstein, Judas Priest, Evanescence, AC/DC, Korn, Guns N’ Roses ja Apulanta.

Lue koko julkaisu…