Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Edenbridgen "Solitaire" ilmestyy heinäkuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 29.06.2010.
 • Luettu 752 kertaa
 • Bändit:

Edenbridgen "Solitaire"-albumin etukannessa näkyy hohtava ihmisen silmä, jonka ympärillä joitakin tribaalikuvioita ja yhtyeen logo yläosassa kultaisin kirjaimin. Kuvan alaosassa kellertävällä värillä lukee "Solitaire" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 5.7.2010

Itävaltalainen naislaulajalla tähditetty Edenbridge tiedottaa julkaisevansa seitsemännen studio-opuksensa “Solitaire“-albumin muodossa pääosin heinäkuun aikana. Espanjan aluetta lukuunottamatta kiekko ilmestyy heinäkuun ensimmäisellä viikolla myös Suomessa. Oheisessa kuvassa näkyvän kansitaiteen albumia vartne loi Anthony Clarkson. Teos on laitettu ennakkotilattavaksi Amazon-nettikauppaan. Lisäksi yhtyeen nettisivuilla ja YouTube-kanavalla voi seurata uunituoreen “Higher”-musiikkivideon meininkiä. Musiikkivideon tuotti Reinhard Schmid. Yhtye paljasti luoneen uudelle kiekolle kaksikin sellaista biisiä, jotka sopivat erinomaisesti musiikkivideoiksi. “Higher” on niistä toinen. Edenbridge ei ole vielä paljastanut mistä toisesta biisistä videoklippi tullaan kuvaamaan.

Edenbridgen tulevasta “Solitaire”-albumista tehdään erikoispainos ja sen soittolista varustetaan kappaleilla “Eternity” sekä “Inward Passage”, jotka eivät tule sisältymään albumin normiversoin kappalelistalle. Albumin erikoispainoksen kylkiäisenä on lyhythihainen bändipaita. Tätä erikoispainosta tehdään vain 100 kappaletta.

“Solitaire”-albumin kappaleet:

 1. Entree Unique
 2. Solitaire
 3. Higher
 4. Skyline’s End
 5. Bon Voyage Vagabond
 6. Come Undone
 7. Out Of This World
 8. Further Afield
 9. A Virtual Dream?
 10. Brothers On Diamir
 11. Exit Unique

“Solitaire” on seuraaja toukokuussa 2009 julkaistulle livelätylle “LiveEarthDream”. Sen sisältämät konserttitaltioinnit ovat vuoden 2008 varrella eri esiintymisistä. Tätä julkaisua Edenbridge kauppaa nettikauppansa välityksellä. Julkaisusta tehtiin 1000 kappaleen suuruinen painos.

Uudella albumilla kuullaan viimeistä kertaa Edenbridgen jäsenenä basisti Simon Holzknechtia, joka päätti ottaa hatkat vedoten henkilökohtaisiin syihin. Yhtye ei ole nimennyt basistin korvaajaa. Bändi toivotti helmikuussa eronneelle Holzknechtille parasta jatkoa. Bändi etsii korvaavaa muusikkoa, jolla on kokemusta myös live-esiintymisistä. Vakanssista kiinnostuneita tahoja pyydetään lähettämään valokuvallinen hakemus yhtyeen kotisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Edenbridge on:

 • Sabine Edelsbacher (laulu)
 • Lanvall (kitarat ja kosketinsoittimet)
 • Dominik Sebastian (kitara)
 • Max Pointner (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 176 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.